slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Objavljen javni konkurs za raspodjelu sredstava za projekte NVO u Prijestonici Cetinje

on . Posted in Konkursi OGD

CETINJE
Sekretarijat za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Prijestonice Cetinje raspisuje javni konkurs za raspodjelu sredstava za projekte i programe nevladinih organizacija za 2021. godinu.
 
Gradonačelnik Prijestonice Cetinje je donio Odluku o utvrđivanju prioritetnih oblasti za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2021. godinu i to: poboljšanje položaja mladih i njihovo zapošljavanje, promocija i afirmacija ljudskih prava kod mladih (OSI, Romi i Egipćani, LGBT i drugi); borba protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici; prevencija bolesti zavisnosti.
 
Budžetom Prijestonice Cetinje za projekte i programe nevladinih organizacija za 2021. godinu planiran je iznos od 20.000 eura (dvadeset hiljada eura) odnosno 0,5% tekućeg budžeta Prijestonice.
 
Minimalan iznos sredstava koji se dodjeljuje za projekat ili program nevladine organizacije, ne može biti manji od 80% od traženog iznosa za finansiranje tog projekta.
 
Jedna nevladina organizacija može konkurisati sa najviše dva projekta, od kojih samo jedan može biti finansiran u okviru jednog konkursa.
Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja na web stranici Prijestonice, oglasnoj tabli Prijestonice, lokalnom javnom emiteru RTV Cetinje i jednom štampanom mediju.
 
Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog radnog na telefon 067/ 883-491 ili na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
 
Izvor: RTV Cetinje

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.