slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Poziv za učešće na 4. NVO Expo - Sajam nevladinih organizacija

on . Posted in Konkursi OGD

BERANE
Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) - Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori organizuje 4.NVO EXPO – Sajam nevladinih organizacija. Sajam će se održati u Beranama, 22. juna 2019. godine.

 

 

Sajam je zamišljen kao otvoreni forum namijenjen građanima, nevladinim organizacijama, volonterskim skupinama, studentima univerziteta i učenicima srednjih škola, lokalnim samoupravama, vladinim službenicima, predstavnicima EU i diplomatskih misija te medijima. Sajam je prilika da se poboljša i poveća vidljivost aktivnosti organizacija civilnog društva (OCD) i prikaže njihova uloga u demokratskim procesima.

 

Također, cilj Sajma je da doprinese poboljšanju imidža i kredibilnosti organizacija civilnog društva u Crnoj Gori. Ovo je četvrti sajam ove vrste koji je u prethodnim godinama okupio građane i aktiviste civilnog društva u Podgorici, Budvi i Bijelom Polju. Ovogodišnji sajam koji će se u Beranama okupiće 30 organizacija civilnog društva iz Crne Gore pod motom Duh aktivizma.

 

Ovaj događaj je jedna od aktivnosti Resursnog centra za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori, koji je zajednički projekat Centra za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) i partnera: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi Horizont iz Ulcinja i Demokratski centar Bjelo Polje. Resursni centar finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave. Opšti cilj Resursnog centra je ojačati organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifični cilj poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili učinkoviti, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeli stvaranju okruženja koje pogoduje razvoju civilnog društva.

 

Pozivamo sve zaintersovane nevladine organizacije u Crnoj Gori, koje ispunjavaju dolje navedene kriterijume, da popune prijavni formular i time sebi obezbijede mjesto na najvećem događaju ovog tipa u Crnoj Gori.

 

Kriterijumi za učešće na sajmu su :

- Da nevladina organizacija ima sjedište u Crnoj Gori i da je registrovana najmanje dvije godine prije objavljivanja ovog poziva

- Da posjeduje odgovarajući fond promotivnog materijala u štampanoj i/ili elektronskoj formi

- Da je njen rad prepoznat u lokalnoj zajednici

- Da dostavi pravilno popunjen prijavni formular

 

Prijave oganizacija koje ne ispunjavaju navedene kriterijume neće biti razmatrane.

 

Napomena: Dobrodošle su prijave organizacija iz svih krajeva Crne Gore, ipak prednost će imati organizacije sa sjevera Crne Gore kao i organizacije koje imaju dovoljnu količinu promotivnog materijala i proizvoda.

 

Provjeru ispunjenosti krterijuma će sprovesti organizatori Sajma.

Sajam će pratiti promotivna kampanja koja će doprinijeti kako vidljivosti događaja tako i samih izlagača.

 

CRNVO će pokriti sve troškove (put, hrana, smještaj – shodno potrebi) za 1 predstavnika organizacija van Berana i obezbijediti sve tehničke uslove za uspješno predstavljanje organizacija.

 

Molimo Vas da popunjeni formular pošaljete najkasnije do 07. juna 2019. godine do 16:00h na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 020 219 121.

 

>>> PRIJAVNI FORMULAR <<<

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.