slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

CRNVO trening: Pisanje projekata-crowdfunding za manje razvijene NVO

on . Posted in Konkursi OGD

poster
Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizuje trening na temu Pisanje projekata - crowdfunding.
 
Cilj ovog treninga je da 12 predstavnika/ca srednje razvijenih organizacija civilnog društva steknu znanje o pravilima, procesu i fazama i samoj izradi projektnog prijedloga, kroz teorijski i praktični rad. Dodatno, obuka pokriva i uspostavljanje osnovnih znanja o crowdfunding-u. Crowdfunding je alternativni način osiguranja kapitala koji se sastoji u javnom predstavljanju različitih vrsta projekata, najčešće u početnoj fazi razvoja, u koje građani ulažu novac.
 
Za pohađanje treninga Pisanje projekata – crowdfunding mogu se prijaviti manje razvijene organizacije civilnog društva čiji budžet za prethodnu godinu nije iznosio više od 10 000.00 eur, delegiranjem 2 predstavnika/ce koji/e su aktivno uključeni/e u rad organizacije.
Trening će se održati u periodu 04-06. april 2019. godine. O mjestu održavanja treninga obavijestićemo izabrane kandidate/kandidatkinje.
 
Predstavnici/e koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da ispune prijavni formular i pošalju ga na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do četvrtka 28. marta 2019. godine do 16h.
 
CRNVO kao organizator obuke obezbijediće smještaj, hranu i osvježenje za polaznike/ce treninga. Troškovi prevoza biće refundirani.
 
Katalog kao i obuke koje sadrži predstavljaju aktivnosti Resursnog centra za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori koji predstavlja zajednički projekat Centra za razvoj nevladinih organizacija ( CRNVO) i naših partnera: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskog demokratskog centra. Opšti cilj Resursnog centra je osnažene organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifčni cilj RC-a poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili efkasni, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeti kreiranju okruženja koje pogoduje razvoj civilnog društva. Ovaj projekat finansira Evropska unija.
 
Više informacija o obukama koje planiramo za 2019. godinu možete pročitati u Katalogu na linku http://www.crnvo.me/sites/crnvo/files/article_files/rc_katalog_obuka_1.pdf
 
Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.