slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Poziv za radionicu za NVO iz centralne regije Crne Gore

on . Posted in Konkursi OGD

RadionicaCENTAR
U cilju upoznavanja i razmjene iskustva nevladinih organizacija u primjeni lokalnih propisa kojima je regulisano učešće građana i predstavnika NVO u procesu donošenja odluka, kao i propisa kojima su uređeni oblici saradnje jedinica lokalne samouprave i nevladinih organzacija, biće organizovana radionica na ove teme.

Radionica za centralnu regiju  (Podgorica, Danilovgrad, Nikšić i Cetinje) će biti organizovana 26. i 27. aprila 2018. godine u Podgorici u hotelu ,, CentreVille ”. Dolazak učesnika je predviđen je za 26 . april u terminu od 10h do 11h. Pocetak radnog dijela je u 11h.

Cilj radionica je da se dobiju kreiraju, inputi i sugestije od lokalnih NVO o primjeni ovih pravnih akata, njihovim nedostacima u praksi, kao i da se identifikuju preporuke za njihovo unaprjedjenje. Nakon niza radionica sa svim akterima iz tri crnogorske regije, radna grupa, koju će činiti predstavnici Ministarstva javne uprave, Zajednice opština, Udruženja za razvoj civilnog društva, Aktivne zone i CRNVO-a, pripremiće finalne modele akata iz ovih oblasti

Molimo Vas da nam informaciju o Vašem učešću na radionici dostavite na e-mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; najkasnije do 23. aprila 2018. godine. U prilogu pronadjite prijavni formular.

Troškovi smještaja na bazi punog pansiona su pokriveni i predviđeno je noćenje u hotelu 26. aprila za one kojima je smještaj potreban. Uz informaciju o učešću, molim Vas da nam do 20. aprila dostavite i informaciju da li Vam je potreban smještaj u hotelu. Putni troškovi su pokriveni.

Detaljan plan rada će biti proslijeđen odabranim učesnicima.
 
Centar za razvoj nevladinih organizacije (CRNVO) je započeo realizaciju projekta „ Moja zajednica-Snažna zajednica! “, koji je finansiran od strane Evropske unije posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, u okviru IPA programa za razvoj civilnog društva 2016-Civil Society Facility Programme 2016, Montenegro. Partneri na projektu su Aktivna zona i Udruženje za razvoj civilnog društva.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.