slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Na mini koncertu Luke Radovića prikupljeno 325 eura za zeleni Lovćen

on . Posted in Donatorske akcije

mini koncert luke radovica
(Cetinje, 29.09.2019) Cetinjski muzičar Luka Radović u saradnji sa Aktivnom zonom organizovao je na Dvorskom trgu humanitarni koncert "Za zeleni Lovćen". Mini koncert je organizovan u cilju prikupljanja novca za sadnice javora i bukve, namijenjenih pošumljavanju Lovćena, a večeras je prikupljeno ukupno 325,00 eura.
 
U toku je ,,Inicijativa za zeleni Lovćen'', kojoj su se do sada pridružili mnogi građani i privrednici sa Cetinja, a zaključno sa današnjom donatorskom akcijom, prikupljeno je ukupno 4,390,00 eura. Inicijativu su u junu tekuće godine pokrenuli Aktivna zona i Nacionalni park Lovćen.

Inicijator humanitarnog koncerta Luka Radović kaže da je zadovoljan odzivom građana na današnjoj akciji.
 
Nijedna akcija nije prošla ispod 300 eura, pa ni ova, na kojoj smo skupili 325 eura. Po već ustaljenoj praksi ću , zajedno sa kolegama, biti inicijator i organizator humanitarnih akcija kojima ćemo doprinijeti boljitku društva. Posebnu zahvalnost dugujem koleginici Žani Radojičić koja je nesebično sa mnom otpjevala jedan blok pjesama - kazao je Radović.

Požar koji se desio ljeta 2017. godine uništio je veliku površinu šume u Nacionalnom parku "Lovćen", a samim tim i određeni broj jedinki endemskih vrsta iz ovog parka. Stoga je Aktivna zona pokrenula "Inicijativu za zeleni Lovćen" koja ima za cilj kupovinu određenog broja stabala za pošumljavanje.
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.