slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Lovćen banka podržala ,,Inicijativu za zeleni Lovćen''

on . Posted in Donatorske akcije

Lovćen banka donacija
Lovćen banka AD je povodom obilježavanja pete godišnjice rada na crnogorskom tržištu organizovala svečani koktel na kojem je, između ostalog, uručila i dvije vrijedne donacije.

 

Naime, Aktivnoj zoni, koja je pokrenula ,,Inicijativu za zeleni Lovćen“, doniran je novac za nabavku 1.000 sadnica javora i bukve, namijenjenih pošumljavanju požarima oštećenih djelova Nacionalnog parka "Lovćen". Akcija će, kako su najavili iz Lovćen banke, biti podržana i kroz prisustvo i pomoć tokom sadnje, čime će se dati i dodatni doprinos ovoj važnoj inicijativi.

 

Donaciju je u ime Aktivne zone prihvatio koordinator ,,Inicijative za zeleni Lovćen'' Miloš Marković, koji se Lovćen banci zahvalio na prilici da na obostrano zadovoljstvo ,,uvežu simboliku naziva banke i planine Lovćen, te poželio da se naredni jubilej banke proslavi u novoj šumi na Lovćenu, koja će biti stvorena uz pomoć donacije''.

 

Gimnaziji „Slobodan Škerović“ iz Podgorice donirano je 1.500 eura za potrebe opremanja čitaonice u okviru školske biblioteke.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.