slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Objavljen Javni poziv za predlaganje predstavnika NVO za članove Savjeta za saradnju lokalne samouprave i NVO

on . Posted in Vijesti iz NVO sektora

 
CETINJE
(Cetinje, 13.01.2020) Skupština Prijestonice Cetinje objavila je, na osnovu člana 10 Odluke o Savjetu za saradnju lokalne samouprave i nevladinih organizacija Javni poziv za predlaganje predstavnika nevladinih organizacija za članove Savjeta za saradnju lokalne samouprave i nevladinih organizacija.
 
Pravo predlaganja kandidata za članove savjeta imaju NVO u Prijestonici od značaja za razvoj, lokalne demokratije i lokalni ekonomski razvoj, uređenje prostora i zaštitu životne sredine i informisanje, obrazovanje, kulturu i sport, socijalnu i dječju zaštitu i druge oblike zaštite i ostvarivanje zaštite i promocije ljudskih prava.
 
Za članove savjeta, kako stoji u javnom pozivu, biraju se tri predstavnika iz reda nevladinih organizacija, a ovlašteni predlagači imaju pravo predložiti samo jednog kandidata.
 
Za člana savjeta, kako stoji u javnom pozivu, može biti predloženo lice koje ima prebivalište na teritoriji Prijestonice Cetinje, posjeduje iskustvo u oblastima za koje se kandiduje, nije član organa političke partije ili javni funkcioner i nije zaposlen u organima lokalne uprave i javnim službama.
Ostale potrebne uslove možete pročitati u javnom pozivu koji će biti objavljen na sajtu Prijestonice Cetinje www.cetinje.me.
 
Prijedlozi se dostavljaju Odboru za izbor i imenovanja Skupštine Prijestonice Cetinje direktno ili poštom na adresu Bajova broj 2 u roku od 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.