slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Javni poziv za izbor dva mentora

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

RELOAD najava projekta Aktivna zona logotip
Nevladina organizacija AKTIVNA ZONA sprovodi projekat “Znanje i vještine za preduzetničke potencijale mladih” u okviru programa ReLOaD2. Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD2, finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP. U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.
 
Opšti cilj projekta je povećati nivo zaposlenosti mladih u prijestonici Cetinje, sa posebnim akcentom na omogućavanje uslova za ostamostaljivanje, ekonomsku nezavisnost i stabilnost, kroz sistemsku podršku lokalne zajednice.
 
U okviru pomenutog projekta neophodno je angažovanje dva mentora za pružanje mentorske podrške mladima nakon realizacije Radionica za mlade o razvoju preduzetničkih ideja u oblasti turizma. Ovom projektnom aktivnšću predviđena je organizacija radionica za zainteresovane mlade sa Cetinja (od 15 do 35 godina) u okviru kojih bi stekli potrebno znanje i vještine u pisanju biznis plana i pokretanju svoje preduzetničke ideje u oblasti turizma, dok bi izabrani mentori bili zaduženi za pružanje podrške mladima u kreiranju mini biznis planova, nakon realizacije radionica.
 
Ovim putem upućujemo Vam molbu za dostavljanje ponude na osnovu Tehničke specifikacije/ projektnog zadatka koji se nalazi u prilogu.
 
Ponudu je neophodno dostaviti u bruto iznosu (sa uključenim porezima i doprinosima).
 
Uz ponudu je neophodno dostaviti i biografiju/CV.
 
Rok za dostavljanje ponude je 04.11.2022. u 12h na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. uz napomenu: PONUDA – MENTORSKA PODRŠKA ZA MLADE

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.