slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Otvorene prijave: Treneri/predavači za Radionice za mlade

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

RELOAD najava projekta Aktivna zona logotip
Nevladina organizacija AKTIVNA ZONA sprovodi projekat “ Znanje i vještine za preduzetničke potencijale mladih ” u okviru programa ReLOaD2. Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD2, finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP. U Crnoj Gori, ReLOaD2 program realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera.
 
U okviru pomenutog projekta neophodno je angažovanje dva predavača/trenera za dva modula radionica za mlade, o razvoju preduzetničkih ideja u oblasti turizma. Ovom projektnom aktivnšću predviđena je organizacija radionica za zainteresovane mlade sa Cetinja (od 15 do 35 godina) u okviru kojih bi stekli potrebno znanje i vještine u pisanju biznis plana i pokretanju svoje preduzetničke ideje u oblasti turizma.

Ovim putem upućujemo Vam molbu za dostavljanje ponude na osnovu Tehničke specifikacije/ projektnog zadatka koji se nalazi u prilogu.
Ponudu je neophodno dostaviti u bruto iznosu (sa uključenim porezima i doprinosima). Više informacija.

Uz ponudu je neophodno dostaviti i biografiju/CV.

Rok za dostavljanje ponude je 31.08.2022. u 12h na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. uz napomenu: PONUDA – PREDAVAČ/TRENER ZA RADIONICE ZA MLADE

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.