slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Aktivna zona donirala set društvenih igara Omladinskom klubu na Cetinju

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

Društvene igre Aktivna zona
(Cetinje, 23.03.2022. godine) Aktivna zona je Omladinskom klubu na Cetinju donirala set društvenih igara, sa ciljem da se mladim posjetiocima Kluba obezbijede uslovi da svoje slobodno vrijeme češće provode u ovom kvalitetno-uređenom prostoru za mlade.
 
Omladinski klub je formirala Uprava za sprot i mlade Crne Gore i on je jedan od ukupno 11 omladinskih klubova/centara u Crnoj Gori. Omladinski klub se nalazi u prizemlju Biznis centra (bivša upravna zgrada fabrike Košuta) u Bulevaru crnogorskih junaka, a raspolaže sa preko 50 kvadrata otvorenog prostora, sa propratnom opremom (TV, kompjuteri, stolice, stolovi, materijal za rad), a mladima je dostupan i besplatan internet.
 
U ovom prostoru se redovno organizuju aktivnosti različitog tipa (radionice, predavanja, projekcije filmova, diskusije), a mladi se nakon škole okupljaju kako bi radili na domaćim zadacima u grupi. Klub je otvoren za sve mlade ljude, a usluge kluba su dostupne i nevladinim organizacijama koje sprovode aktivnosti namijenjene mladima.
 
Izrvšni direktor Aktivne zone, Miloš Marković, je na dodjeli donacije (koju čine različite društvene igre za mlade) kazao da bi ovaj prostor trebalo da svakodnevno okuplja mlade ljude, koji se žele edukovati, informisati i provoditi svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način. Koordinatorka Kluba, Irena Vulaš, se zahvalila na donaciji i pozdravila mnogobrojne inicijative i aktivnosti koje Aktivna zona realizuje za mlade na Cetinju. 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.