slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Istraživanje o stavovima, mišljenjima i navikama mladih: Digitalna i medijska pismenost u srednjim školama u Crnoj Gori

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

Najava istraživanja LIDA
Aktivna zona
sprovodi istraživanje o stavovima, mišljenjima i navikama srednjoškolaca/ki iz Crne Gore, u oblasti digitalne i medijske pismenosti, a u okviru projekta ,,Lokalna inicijativa za Digitalnu Agendu #LIDA''.
 
Putem ovog upitnika želimo prikupiti informacije o tome koliko je zastupljena tema digitalne i medijske pismenosti u svakodnevnom životu, sa akcentom na formalno i neformalno obrazovanje mladih.
 
Pozivamo srednjoškolce/ke iz cijele Crne Gore da označe odgovore koji na najbolji način odražavaju mišljenja i osjećaje. Ispunjavanje upitnika traje do pet minuta i potpuno je anonimno. Unaprijed se zahvaljujemo na doprinosu.
 
 
*Istraživanje se sprovodi u okviru projekta ,,Lokalna inicijativa za Digitalnu agendu'', koji sprovodi Aktivna zona, uz finansijsku podršku obezbijeđenu u okviru regionalnog programa „Povećanje učešća građana na polju Digitalne agende – ICEDA“ koji sprovode Fondacija Metamorfosis (Severna Makedonija), Open data Kosovo (Kosovo), Akademija za eUpravu (Estonija), CRTA – Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Srbija), NVO 35mm (Crna Gora) i Levizja Mjaft! (Albanija), uz finansijsku podršku Evropske unije i Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.