slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Najava: Otvoreni dan mobilnog resursnog centra na Cetinju (03.12.2021. godine)

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

Društveni centar
Centar za razvoj nevladinih organizacija organizuje ,,Otvoreni dan mobilnog resursnog centra na Cetinju“ koji će biti organizovan 3. decembra 2021. godine (petak) u prostorijama Društvenog centra, ulica Nikole Lekića broj 4 , u terminu od 11 -13h.
 
Cilj ovog događaja je obezbjeđivanje što veće dostupnosti help desk usluga nacionalnog i lokalnih resursnih centara organizacijama civilnog društva na Cetinju. ,,Otvoreni dani mobilnog resursnog centra na Cetinju“ će predstavljati dodatnu priliku za organizacije civilnog društva da se informišu o mogućnostima podrške u okviru ovog projekta, kao i da dobiju direktno usluge i podršku od predstavnika konzorcijuma Resursnog centra. Pored navedenog, ovaj događaj će ujedno biti i prilika za diskusiju o potrebama i izazovima u razvoju civilnog društva u Prijestonici Cetinje, kao i o mogućnostima umrežavanja i saradnje relevantnih aktera u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.
 
Ovaj događaj organizujemo u okviru projekta ,,Resursni centar za organizacije civilnog društva-faza II“, koji realizuje Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa NVO Natura i Instutom za medije. Projekat finansira Evropska unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori. Konzorcijum Resursnog centra, pored CRNVO-a, kao nacionalnog resursnog centra i NVO Nature, čine naši dugogodišnji partneri i lokalni resursni centri: NVO Nada, Bjelopoljski demokratski centar, NVO Novi Horizont i NVO Bonum.
 
Molimo da nam informaciju o učešću predstavnice/ka Vaše organizacije potvrdite najkasnije do 1. decembra (srijeda), putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona na 020/219-121.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.