slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Istraživanje stavova i mišljenja građana/ki Cetinja o primjeni Zakona o Prijestonici

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

Istraživanje stavova i mišljenja građanaki Cetinja o primjeni Zakona o Prijestonici
Aktivna zona sprovodi Istraživanje javnog mnjenja u Prijestonici Cetinje, a povodom primjene Zakona o Prijestonici. Ovu anketu sprovodimo u cilju dobijanja informacija o stavovima i mišljenjima lokalnog stanovništva povodom Zakona o Prijestonici, koji se primjenjuje od 2018. godine.
 
Pozivamo sugrađane/ke da svojim učešćem u istraživanju doprinesu boljem razumijevanju važnog pitanja od interesa za lokalnu zajednicu, od 13.04.2021. godine do 30.04.2021. godine. Veoma nam je važno da minimum 250 građana/ki ispuni ovu anketu, a u cilju dobijanja što jasnije slike o informisanosti o sadržaju Zakona, zadovoljstvu sa procesom javnih konsultacija prilikom izrade Godišnjih programa razvoja grada, radu Senata Prijestonice Cetinje i drugim pojedinostima iz Zakona.
 
Molimo vas da samostalno označite odgovore koji na najbolji način odražavaju vaša mišljenja i da odgovorite na sva obavezna pitanja u anketi. Ispunjavanje ankete traje od 5-10 minuta i potpuno je anonimno. Molimo vas da iskreno odgovorite na sva pitanja.
 
Anketa se nalazi na sljedećem linku: LINK
 

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.