slide 1
 
slide 2

#InicijativaZaZeleniLovcen

Žiro račun za donacije: 565-15151-30
slide 3
slide 4

Održana prva sjednica Skupštine Aktivne Zone

on . Posted in Aktuelnosti

prva sjednica skupstine
Nakon pripremâ koje su se odnosile na pisanje izvještaja o radu za 2012.godinu i plana aktivnosti za 2013.godinu, održana je prva sjednica Skupštine Aktivne zone.

Na osnovu Statuta naše organizacije, sjednica Skupštine je organizuje minimum jednom godišnje, a na njoj se raspravlja o izvještajima i planovima; usaglašavaju novih pravila i svim drugim bitnim pitanjima za rad organizacije.

Prva sjednica je održana 31.01.2013.godine u zgradi Skupštine Opštine Prijestonice Cetinje. Na dnevnom redu su se nalazile tačke o izvještajima o radu i planovima aktivnosti za svaki sektor pojedinačno.

Koordinatori su predstavili aktvnosti koje planiraju da realizuju u ovoj godini, između kojih se nalaze: organizovanje seminara za nove volontere Aktivne Zone, obilježavanja Svjetskog dana vode, učešće na raznim edukativnim radionicama, seminarima i tribinama, kao i organizovanje istih itd.
Sjednici su prisustvovali i predstavnici sekretarijata za socijalnu politiku i mlade, kao i predstavnici NVO sektora.

Sekretar sekretarijata za socijalnu politiku i mlade, g-din Momčilo Martinović je pohvalio dosadašnji rad organizacije, opisujući ga kao veoma bitnog za dalji razvoj omladinske politike u našem gradu. Gospodin Martinović je pohvalio našu inicijativu za Društveni centar, objašnjavajući da je takav prostor zaista potreban našem gradu i obećao da će nas i dalje podržavati u takvoj inicijativi.

Predstavnica organizacije žena Cetinja, gospođa Milijana Stojanović, je posebno izdvojila ulogu Aktivne Zone u informisanju NVO sektora u našem gradu kada je riječ o aktivnim konkursima i ponudila saradnju u oblastima prava žena i mladih.

 Predsjednik Aktivne Zone, Miloš Marković, se zahvalio svim prisutnim gostima na podršku koju su pružili Aktivnoj Zoni da nastavi sa radom, a svim aktivistima Aktivne Zone poželio uspješan nastavak rada.
E

O NAMA

Aktivna zona u zajednici.

Detaljnije

f

TIM AKTIVNE ZONE

Ko smo mi.

Detaljnije

6

GODIŠNJI IZVJEŠTAJI

Godišnji narativni i finansijski izvještaji o radu organizacije

Detaljnije

K

OSTALI DOKUMENTI

Statut organizacije, godišnje prijave poreza i doprinosa i dr.

Detaljnije

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Sve brojeve časopisa pronađite na našem ISSUU nalogu:

Recept za aktivizam

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.