slide 1
 
slide 4

Najava - Prvi gost diskusija #ZboriNakonIzbora: Danilo Mrvaljević

on . Posted in Aktivna zona Vijesti

ZBORI NAKON IZBORA FB NAJAVA1 copy
U novembru prethodne godine, organizovali smo diskusije ,,Znam koga biram'', a uoči lokalnih izbora u prijestonici Cetinje.

Inspirisani interesovanjem građana da prisustvuju i učestvuju u diskusijama, odlučili smo da nastavimo sa organizovanjem sličnih događaja, koji imaju za cilj da informišu građane o temama značajnim za razvoj našeg grada. Obzirom da brojna istraživanja pokazuju da se učešće građana u procesima donošenja odluka završava danom izbora, naša ideja je da pokrenemo diskusiju o različitim temama,  kako bismo promijenili takvu praksu.

Odlučili smo da sljedeću seriju diskusija nazovemo ,,Zbori nakon izbora'', čiji naziv simbolično prikazuje cilj ovih događaja, pa smo u skladu sa tim promijenili i koncept. Naime, pomenute diskusije će se organizovati u Društvenom centru i biti javno dostupne putem naših naloga na društvenim mrežama.

Na prvoj diskusiji, govoriće se o primjeni Zakona o Prijestonici Cetinje, radu lokalnih javnih ustanova i preduzeća, te radu lokalnog parlamenta, odnosno bojkotu opozicije. O ovim temama ćemo razgovarati sa gospodinom Danilom Mrvaljevićem iz Demokratske Crne Gore, odbornikom u lokalnom parlamentu prijestonice Cetinje. Svi prisutni građani će imati priliku da postave pitanja i aktivno učestvuju u diskusiji.

Pomenuta diskusija će se organizovati u ponedjeljak, 02.07.2018. godine, u 18 časova, u prostorijama Društvenog centra, u Ulici Nikole Lekića broj 4.

Ukoliko biste željeli da prisustvujete diskusijima, a zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je da nas o tome obavijestite putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do subote, 30.06.2018. godine.

Povežimo se

facebook logo1   twitter logo1

youtube logo   issuu logo

Časopis: Recept za aktivizam

banner recepet za aktivizam broj 003

Kontaktirajte nas

Želite se dodatno informisati o našem radu?
Pišite nam putem info@aktivnazona.me.